Wow wat een Lusturm feest.. 45 jaar ZeilClub Kurenpolder..

Het is weer even 2 weken geleden en de kick-off van de na-zomer is gestart maar we kunnen nog even na genieten van een geweldig lustrum feest! 45 jarig bestaan van ZeilClub Kurenpolder moet gevierd worden en dat hebben 80 gasten dan ook gedaan!

Het was dan ook super weer waarbij er goed geproost is op het bestaan van de club, de toekomst en de sport. De Pauwergirls brachten een swingende ode aan muziek van de jaren 50-60! Zelfs een quiz kwam er aan te pas, die bijzonder genoeg gewonnen werd door Maas Zeilmans. (4 jaar).

Check de foto’s!

En wat nu?

Er is in de tussentijd genoeg gebeurd.. het Rotterdam Offshore Sailing team is 2de geworden op het ONK IRC. Komend weekend is ZeilClub Kurenpolder bij het ONK RS 500 en RS Areo in Bruinissen. In samenwerking met Aquavitesse en de klasse organiseert ZeilClub Kurenpolder het evenement! Stay Tuned


Herfstkampioenschappen 13 Oktober
Volgende evenement op de Kurenpolder is het herfst kampioenschappen! De info over het event en de inschrijving mogelijkheden volgen nog! Maar de datum is 13 oktober!