Back to All Events

Combi Rotterdam - editie ZCK (seizoen 2022/2023)

  • ZeilClub Kurenpolder Kurenpolderweg 31 Hank, NB, 4273 LA Netherlands (map)

Combi Hank

Het Combi Rotterdam seizoen 2022/2023 trapt af bij ZCK in Hank op zondag 25 september!

Het wielrenseizoen begint in het voorjaar vaak in verre windstreken zoals Dubai. Hier koersen de wielrenners om zich voor te bereiden voor het wielerseizoen (de voorjaarsklassiekers). Zo iets zien we ook bij de Combi Rotterdam met de zeilertjes. Na de afronding van vorig seizoen op de Reeuwijkse Plassen is er in de zomer voorbereid op het nieuwe Combi-seizoen. Zeilen op het Garda-meer, het Jeugd WK in Den Haag, de United4 in Workum, zeilkampen in de zomer en de Combi NL finale in Hoorn op 17/18 september zijn allemaal warming ups en verkenning om de zeilertjes maximaal uit de blokken te laten schieten bij Combi Rotterdam. We snappen het. Kans om je materieel in orde te maken, inzicht te vergroten en het veld beter te leren kennen. Zo komt iedereen tip top aan de start bij aflevering één van komend seizoen: Combi Rotterdam bij Zeilclub Kurenpolder (ZCK) in Hank. Zondag 25 september zijn diverse klassen zoals ILCA, Splash, RS Feva en Optimist welkom.

Het is altijd zo leuk om bij ZCK langs te komen. Ontspannen, gezellig en wisselende omstandigheden op het water.

- Diverse ouders van jeugdzeilers afgelopen jaren over op visite gaan bij ZCK

Ik ben om! hoe doe ik mee?

Mooi zo, schrijf je dan snel in op Manage2Sail en wel hier. Er wordt gezeild in de klasse ILCA4 (Laser 4.7), ILCA6 (Laser Radial), Optimist Junior/Benjamin, Optimist Groen, RS Feva en natuurlijk de Splash (blue).

Voor meer info volg ons op onze ZCK website, instagram en facebook. Hier vind je ook de laatste updates over de combi in Hank.

Och jongens, ik ben nog niet helemaal om, vertel me meer! Nou, waarschijnlijk is dit verslag van de editie van vorig jaar overtuigend genoeg.

Earlier Event: September 17
Combi NL finale Hoorn
Later Event: October 16
ZCK Herfstcup kampioenschap