Splash Wereldkampioen Finn Snijders!

Het weer was prachtig maar het zorgde ook voor lastige condities op de Oosterschelde. De zeebries zorgde voor elke dag wind.. wel uitstel maar wel goede druk om 14 wedstrijden te varen.

De draaiende winden, gecombineerd met de stroom en daarbij ook de temperatuur die bovengemiddeld waren. Er komt heel was op de zeilers af!

Read More

Bloedje heet Zomerkamp 2019!

Wat een geweldig kamp was het weer! Het kamp van 2019 was ook bloedje heet! Het thema Oceaan is altijd passend bij het zeilen. Het kamp zag dan ook veel haaien, walvissen, neptunus en zeemeerminnen op de Kurenpolder.

Read More

"Erg zuur om zo de koppositie te verspelen"

Wat was het weer een top avond met veel spektakel en de klassieke draaiwinde van de Kurenpolder.

Donderdag avond wedstrijden zijn getypeerd door de afwezigheid van wind maar dat was nu niet het geval.

Read More

De kop is er af!

De kop is er af! De eerste laser master wedstrijd is gezeild met top omstandigheden al was het water en de wind nog wel fris.

Read More

Kick off Laser Master seizoen 2019

We gaan weer een prachtig seizoen tegemoet en over 10 dagen mogen we weer. De club heet jullie weer van harte welkom voor het zeilen en eten op donderdag avond.

Read More

We need you!

In het verleden zijn vele leden en niet leden enthousiast vrijwilliger geweest bij ZeilClub Kurenpolder evenementen. Ook dit jaar organiseert ZeilClub Kurenpolder weer een paar mooie evenementen, en daar hebben we uiteraard weer veel vrijwilligers bij nodig!

Read More