Oma, ik heb 6 x een 1-tje gevaren en dan strepen ze er één door…

Afgelopen zondag 12 mei was de eerste kick-off combi Rotterdam wedstrijd van seizoen 2019. Het was een mooie wedstrijd met maar liefst 5 tot 7 wedstrijden. Je kunt het bijna tot sprint wedstrijden omdopen.. een nieuwe vorm in de combi wedstrijden.

ZeilClub Kurenpolder, bekend om de draai winden, heeft volgens wedstrijd leider Sacha Ruijs een goede dag voor de zeilers er uit kunnen halen. Veel starts voor alle klassen en toch op tijd weer terug van het water. Daarmee zijn er alle aspecten van het racen goed aan bod gekomen

Oma, ik heb 6 x een 1-tje gevaren en dan strepen ze er één door …
— Tieme Noordermeer

Soms krijg je als beginnend wedstrijd zeiler een snelle les in wedstrijd regels.. ook al heb je alles gewonnen.

Next up is de Combi wedstrijd bij KDR&ZV Dordrecht in Dordrecht. Check de event pagina voor meer info over deze wedstrijd!