De kop is er af!

De kop is er af! De eerste laser master wedstrijd is gezeild met top omstandigheden, al was het water en de wind wel fris. Een groep van 8 lasers heeft de spits afgebeten en zowaar de eerste clublaser is gebruikt door een nieuwe deelnemer.

Mooi detail van deze wedstrijd is de strijd van de eerste wedstrijd waar de eerst plek via video finish bepaald moest worden voor 4 boten en dat voor het eerst een OCS gescoord werd. Deze OCS werd gescoord door Klaas Tilstra, in de wedstrijd dat hij als eerste over de finish lijn kwam. In het gesprek achteraf na wedstrijd vond hij het start comité wel streng voor de eerste race dag. Maar zoals te zien is op de foto, laat het comité er geen gras over groeien direct het seizoen goed te beginnen. ‘te vroeg is te vroeg’

Het eten was verzorgt door Anneke en Richard Jansen .

Wil je ook mee doen de volgende wedstrijd of een van de andere wedstrijden? Lees meer over de wedstrijden op de Laser Master pagina of neem dan contact op met Lee Verschuren via lasermaster@zck.nl of via het contact formulier

De volgende wedstrijd is 25 April.