ZeilClub Kurenpolder

View Original

Combi Binnenmaas druk bezocht door ZCK-ers

In het Combi Rotterdam circuit stond vandaag de Combi bij WSV Binnenmaas op het programma. De wind was niet de funfactor, maar het feit dat er bovengemiddeld veel ZCK-ers en oud ZCK-ers in het veld meevoeren maakte een hoop goed in termen van gezelligheid.

Bij de Optimist Groen voeren 23 beginnende Optimisten mee waaronder zes ZCK kinderen. Bij de Optimist Junior waren het 12 zeilers waaronder twee ZCK-ers. En bij de Splash Blue waren er acht deelnemers met één ZCK-er en twee oud ZCK-ers. Mooi feest der herkenning. Voor een aantal Optimist-zeilers was de verwarring compleet gezien ze er zowel namens ZCK waren als ook deelnemer van het Team Rotterdam Optimist 2 (TRO2) regioteam. Laten we het houden op: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Knoopjes wind ver te zoeken

Door de zeer geringe wind is er uiteindelijk maar één start geweest. Uitslagen volgen nog maar bij Optimist Junior ging ZCK-er Isabella Wels er met de winst vandoor en stond ZCK-er Melle Poortman ook op het podium met zilver. Bij de Splash groep was het Juliette Aalbers die als ZCK-er op het podium stond met brons. Een mooie opsteker!

Wat valt er verder nog te melden? Vrij weinig (wind), tosti's die aardig in de buurt kwamen van ZCK-tosti's maar net niet, een hoop gezelligheid op de mooie locatie van de Binnenmaas, een luxe toeschouwerssloep via de familie Anink en dan ben je er wel qua nieuws-udpates.

Op naar de volgende combi!

Uitslagen: Op Manage2Sail (volgen z.s.m.). Update: door het ontbreken van wind en slechts één start is er voor gekozen de uitslag niet te scoren en mee te laten tellen voor het Combi Rotterdam klassement.