Back to All Events

Laser Master Zeilen

  • ZeilClub Kurenpolder 31 Kurenpolderweg Hank, NB, 4273 LA Nederland (map)

De Laser Masters bij ZeilClub Kurenpolder is voor de groep wedstrijd zeilers en enthousiaste ouders die graag wedstrijden willen varen in een Laser Standaard. Sterke competitie vanuit alle groepen bij ZeilClub Kurenpolder.

Het concept is eenvoudig. In een Laser Standaard worden er 2 tot 4 wedstrijden gevaren per avond. Er staan per seizoen 10 donderdag avonden in de lente / zomer periode gepland en de eerste start is rond 19:00. Zeilers die geen lid zijn zijn absoluut welkom! The more the merrier! 

Je kan mee doen met je eigen Laser Standaard of je kunt er één huren. Als je één van de 3 beschikbare Laser standaards wilt gebruiken is dat mogelijk tegen een kleine vergoeding. De spelregels zijn op te vragen bij de coördinator. 

Heb je interesse en wil je mee doen, stuur dan een mailtje naar de laser master coördinator. Deel het met andere zeilvrienden en kom samen!

Earlier Event: May 28
North Sea Regatta 2019
Later Event: June 15
SKON Sailingtour Roompot