Back to All Events

D-Cursus Optimisten

  • ZeilClub Kurenpolder 31 Kurenpolderweg Hank, NB, 4273 LA Nederland (map)

Tijdens de introductietrainingen nemen we alle tijd om de nieuwe zeilers bekend te maken met de beginselen van het zeilen en natuurlijk met de Optimist. De trainers nemen de jonge zeilers aan de hand mee tijdens de voorbespreking, het optuigen van de Optimist, het te water laten van de Optimist en de eerste zeilmomenten. Ondanks de relatief rustige aanpak is menig ouder aan het eind van de dag verbaast als de jonge zeilers op eigen kracht komen binnenvaren en aanleggen aan de stijger met die blik van: ‘Ik doe dit al jaren…..!’

Check de pagina Leren Zeilen om meer te weten te komen

Earlier Event: June 20
Laser Master Zeilen
Later Event: June 23
COMBI ROTTERDAM - KR&ZV De Maas