De wedstrijdcommissie zorgt ervoor dat de jaarlijkse clubwedstrijden op de eigen vereniging worden georganiseerd. Daarnaast draagt de commissie zorg voor de organisatie van de Zeil Club Kurenpolder-wedstrijddag in het wedstrijdcircuit van de Combi Rotterdam.

Naast de organisatie van wedstrijden op de plas van De Kurenpolder is de Zeil Club Kurenpolder Wedstrijd Commissie ook regelmatig te vinden bij nationale en internationale kampioenschappen in Nederland en zelfs daarbuiten.

Zo verzorgde de commissie ruim 20 jaar één van de wedstrijdbanen bij de United4 vanuit "De Roompot" op de Oosterschelde en was Zeil Club Kurenpolder de afgelopen jaren betrokken bij het WK 470 en WK J22 in Scheveningen, in 2013 bij het WK Splash in Stellendam, het WK RS500 in Bruinisse. En recentelijk ook het ONK RS Feva

Door het organiseren van deze externe activiteiten zorgt de wedstrijdcommissie dat er voldoende ervaring en kennis is binnen de vereniging voor het organiseren van de wedstrijden. In 2017 is Zeil Club Kurenpolder met een wedstrijdcomité actief betrokken bij het WK Cadet 2017 in Bruinisse.

Naast het opbouwen van de noodzakelijke ervaring is het organiseren van wedstrijden ook gewoon gezellig. Vandaar dat meerdere leden van de wedstrijd commissie ook nog op persoonlijke titel betrokken zijn bij de wedstrijdorganisatie van bijv. de North Sea Regatta, het Delta Weekeinde, de IJspegel Race, de Almere Regatta, de Van Uden Reco, en de Grevelingen Cup.


                

Contact

Kurenpolderweg 31

4273 LA Hank

E-mail