Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli 2018.

 

ZCK, Zeilclub Kurenpolder organiseert dit jaar voor de 42e keer een zeilkamp voor beginnende tot gevorderde optimistenzeilers (in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar oud). ZCK is een gezellige jeugdzeilvereniging (met een clubhuis en een strand) gelegen aan de Kurenpolder (= een afgesloten grindplas) in Hank. 

Het kamp duurt 4 dagen (3 nachtjes). Op dinsdagochtend wordt je verwacht en op vrijdagmiddag komen je ouders je ophalen. Tijdens het kamp slaapt iedereen in tenten op het terrein van ZCK. De tent moet je zelf meenemen (en opzetten/afbreken).

Uiteraard leer je tijdens het kamp (nog beter) zeilen, maar het gaat ook om plezier, (water)pret en gezelligheid. We zeilen trouwens in Optimisten. Ieder jaar heeft het kamp een bepaald thema. Voorgaande jaren hebben we bijvoorbeeld de volgende thema’s gehad; “carnaval”, “wereldreizigers”, “wereld kampioenschap”, “Olympische spelen” en "1001 nacht". Voor dit jaar hebben we ook een leuk thema bedacht, maar dat is nog een verrassing. We proberen het hele kamp aandacht te geven aan het thema.

Natuurlijk hebben we veel zeilplezier op kamp, maar dat is zeker niet alles! Er zijn ook super leuke spellen op de kant.

Heb je trouwens al een idee voor een act voor de bonte avond?

 

Wist je trouwens dat sinds 2012 je ouders ook veel kunnen volgen van het kamp? Er is namelijk een facebook-pagina speciaal voor het kamp waarin regelmatig foto's te zien zijn en leuke weetjes staan over wat er gebeurd. Zo kunnen je ouders toch ook een beetje mee op kamp, maar kan jij even genieten dat ze er niet zijn :-).

 

Als het je meer informatie wilt over het zeilkamp of je meteen wilt opgeven kan je telefonisch contact opnemen met 

Jip en Barbara Noordermeer, tel: 010-7073236, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Voorwaarde van deelname aan het zeilkamp is dat je minimaal 1 zwemdiploma hebt, die je ter plekke mogelijk ter inzage kan overhandigen.

 

Als je nog niet kan zeilen, dan is dat geen probleem! Er zijn veel beginners, die nog moeten leren zeilen. Verder hebben we ook huurbootjes, die je kan huren voor het kamp. Daarbij geldt wel op = op.

Contact

Kurenpolderweg 31

4273 LA Hank

E-mail