• .

  • .

  • .

  • .

  • .

Zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017 organiseert ZCK Open Dagen. Iedereen die geïnteresseerd is in jeugdzeilen is dan van harte welkom. Op beide dagen kun je tussen 10.00 en 15.00 uur komen kijken of meedoen met: – Het klaarmaken (optuigen) van een Optimist zeilboot. – Op de kant eens proberen hoe het is om in een bootje te zitten. – Onder begeleiding, zelf, of samen met iemand in een zeilboot het water op   (wij hebben zwemvesten, neem zelf een wetsuit of zeilpak mee). – Met een van de begeleidingsboten mee om van dichtbij te zien hoe een ervaren    zeiler zeilt. – Zondag 6 mei is de eerste dag van onze beginnerscursus en kun je van dichtbij op   de kant en op het water mee beleven hoe dat is.

Zeilclub Kurenpolder (ZCK) is een jeugdwedstrijdzeilclub aan de Kurenpolder in Hank (Noord Brabant). De Kurenpolder is een afgesloten grindplas waar op veilige wijze gezeild kan worden. Bij ZCK leren kinderen vanaf 7 jaar (met zwemdiploma A en B) alle beginselen van het zeilen. Daarnaast geeft ZCK wedstrijdtraining aan zeilers op verschillend niveau. ZCK-zeilers mogen en kunnen zo deelnemen aan alle zeilevenementen in Nederland. De Optimist ontgroeid? Je kunt makkelijk doorstromen naar een Splash of ander type boot. Ook voor Splash-zeilers verzorgt ZCK trainingen.

Op het terrein van ZCK is een clubhuis met terras waar ouders gebruik van kunnen maken tijdens  de zeiltraining van hun kinderen. Ook is er een strand waar broertjes en zusjes kunnen spelen.  Wil je meer informatie over ZCK, trainingen, zeilwedstrijden of het zomerkamp? Kijk op onze website www.zck.nl en Facebook. Of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact

Kurenpolderweg 31

4273 LA Hank

E-mail

Leden Login